Hoeveel kost Swap-Swap?

Toegang tot het platform van Swap-Swap kost 50 EUR. Als je lid bent van de Gezinsbond, of een lerarenkaart hebt, krijg je een fikse korting van 20 EUR.

Het abonnement blijft 6 maanden geldig

Je kan 6 maanden lang alle Swaps contacteren die reeds ingeschreven zijn of zich nog na jou aansluiten bij Swap-Swap.

  • Je kiest zelf met wie je uitwisselt
  • Je bent niet beperkt tot één contact
  • Na afloop van je abonnement is er geen stilzwijgende verlenging
Een tweede zoekertje binnen hetzelfde gezin is gratis!

Bij het activeren van je account krijg je een bevestiging per email. Deze bevat een unieke code waarmee je een tweede maal kan registreren om een zoekertje te plaatsen voor een broer of zus uit hetzelfde gezin.

Korting

Ben je lid van de Gezinsbond? Geef je lidnummer op wanneer je inschrijft bij Swap-Swap, en gebruik de couponcode GEZINSBOND. Je krijgt meteen 20 EUR korting.

Wist je dat 1 Swap op 4 een ouder heeft die werkt in het onderwijs? Sinds februari 2020 is Swap-Swap partner van de lerarenkaart. Via de website van Klasse kan je een code ophalen die je 20 EUR korting geeft op een inschrijving.

Waarom is Swap-Swap niet gratis?

Swap-Swap wil mensen bijeenbrengen die echt gemotiveerd zijn om aan een taaluitwisseling mee te doen. En doordat Swap-Swap haar eigen inkomsten heeft, kan reclame worden buitengehouden en blijven jouw gegevens wat ze horen te zijn: privé. Kijk hier naar onze Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid.