Hoeveel kost Swap-Swap?

Toegang tot het platform van Swap-Swap kost 50 EUR. Leden van de Gezinsbond en la Ligue des Familles krijgen een fikse korting van 20 EUR. De leden van de Gezinsbond krijgen deze op hun spaarkaart gestort. Ga naar gezinsbond.be/swapswap voor meer info.

Het abonnement blijft 6 maanden geldig. Je kan dus 6 maanden lang alle Swaps contacteren die reeds ingeschreven zijn of zich nog na jou aansluiten bij Swap-Swap.
> Je kiest zelf met wie je uitwisselt
> Je bent niet beperkt tot één contact
> Na afloop van je abonnement is er geen stilzwijgende verlenging

  • Korting. Ben je lid van de Gezinsbond, of werk je bij de UNamur of de ULB? Dan heb je recht op 20 EUR korting. Je kan een kortingscode vinden op de ledenpagina of personeelspagina.
  • Een tweede zoekertje binnen hetzelfde gezin is gratis! Bij het activeren van je account krijg je een bevestiging per email. Deze bevat een unieke code waarmee je een tweede maal kan registreren om een zoekertje te plaatsen voor een broer of zus uit hetzelfde gezin.

Waarom is Swap-Swap niet gratis? Swap-Swap wil mensen bijeenbrengen die echt gemotiveerd zijn om aan een taaluitwisseling mee te doen. En doordat Swap-Swap haar eigen inkomsten heeft, kan reclame worden buitengehouden en blijven jouw gegevens wat ze horen te zijn: privé. Kijk hier naar onze Algemene Voorwaarden en het Privacybeleid.