Swap-Swap voor scholen

Algemene voorwaarden Swap-Swap voor scholen

Swap-Swap voor scholen is een zoekertjespagina bestemd voor leerkrachten die een partner zoeken voor een uitwisseling in schoolverband. Wanneer je een zoekertje plaatst, kan je enkel gecontacteerd worden door andere gebruikers van Swap-Swap voor scholen middels een bericht via de zoekertjespagina. Jouw contactgegevens zijn dus niet zichtbaar voor derden.

Door een zoekertje te plaatsen ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

  • Het plaatsen en reageren op een zoekertje zijn gratis.
  • De persoon die een zoekertje plaatst is ervoor verantwoordelijk dat de gegevens van het zoekertje correct en actueel zijn en blijven.
  • Door een zoekertje te plaatsen worden je e-mailadres en telefoonnummer opgeslagen in een database. Swap-Swap behoudt het recht om personen te contacteren uit de database om na te gaan of de gegevens correct zijn. Ook worden er automatische meldingen gestuurd die inherent verbonden zijn aan de werking van de zoekertjespagina: bevestiging van ontvangst en publicatie van een zoekertje, melding van een reactie van andere leerkrachten op een zoekertje, … Uitschrijven kan enkel wanneer ook alle zoekertjes van de persoon verwijderd worden. Neem hiervoor contact op met info@swap-swap.be.
  • Swap-Swap kan de personen uit de database contacteren om hen op de hoogte te houden van gebeurtenissen en evoluties rond Swap-Swap voor scholen. Het is mogelijk, maar niet aangeraden, om hiervoor uit te schrijven, omdat deze berichten mogelijks essentiële informatie bevatten rond de zoekertjes en/of werking van de pagina.
  • Contactgegevens worden niet verkocht of doorgegeven aan derde partijen (bijvoorbeeld voor direct marketing). Zij kunnen wel aan derden doorgegeven worden om aan wettelijke verplichtingen te voldoen.
  • Wanneer een persoon uit de database niet voldoet aan deze voorwaarden, behoudt Swap-Swap het recht om alle zoekertjes van deze persoon te verwijderen.

Opgemaakt op 15/11/2018