Swap-Swap voor scholen

Zoekertje tonen

Hier vind je alle details van een bepaald zoekertje. Onderaan deze pagina vind je belangrijke info en tips rond het raadplegen van een zoekertje.


Coordonnées / Contactgegevens / Kontaktdaten
Contacter / Contacteer / Kontaktieren Liesbeth Langhendries
0XXX
Visit Website
15 - 18
België/Belgique/Belgien
Nijvel
Détails de l’annonce / Details van het zoekertje / Anzeigendetails

Beste Nederlandstalige collega's,
We zijn 2 leerkrachten van een Franstalige dynamische ASO school te Nijvel en zoeken leerlingen uit het 5de en het 6de van een gelijkaardige Nederlandstalige school om te pendelen en een ontmoeting te organiseren. In het 6de hebben we 2 klassen van 15 leerlingen en in het 5de is er één klas van 18 leerlingen die open staan voor een verrijkende taaluitwisseling.
Aarzel niet om ons te contacteren als jullie geïnteresseerd zijn voor een leuke ervaring voor jullie leerlingen.

Hopelijk tot binnenkort,

Liesbeth

Dit zoekertje werd 49 keer bekeken.

Info en tips bij het raadplegen van een zoekertje

Contact opnemen

  • Om contact op te nemen met de persoon die dit zoekertje plaatste, klik je op “Contacteer …”. Je kan nu via de website een berichtje sturen.
  • De persoon die het zoekertje plaatste krijgt een melding per e-mail van het verzonden bericht. Zij of hij krijgt ook je naam, e-mailadres en bericht te zien, en kan jou nu rechtstreeks contacteren.
  • Geef de persoon enkele dagen de tijd om je bericht te antwoorden. Krijg je na enkele dagen nog steeds geen antwoord, laat dan gerust iets weten via info@swap-swap.be. Mogelijks is de melding in de folder met ongewenste berichten beland, en heeft de persoon dus niet de kans gehad om te antwoorden. De webmaster kan deze persoon vervolgens per telefoon contacteren.

Een zoekertje delen

  • Je kan een zoekertje ook delen via Twitter of Facebook. Ken je iemand die geïnteresseerd kan zijn in dit zoekertje? Zo kan je jouw collega’s helpen om een partnerschool te vinden!

Een zoekertje melden bij de webmaster

  • Zie je een zoekertje dat volgens jou niet thuis hoort op deze pagina, dan kan je dit aan de webmaster signaleren. Helemaal onderaan een zoekertje vind je een link “zoekertje signaleren”. De webmaster krijgt vervolgens een bericht met de link naar het zoekertje, en kan dit aanpassen of verwijderen (zie ook Algemene Voorwaarden).