Swap-Swap voor scholen

Een zoekertje aanpassen

Om een zoekertje te kunnen aanpassen moet je je e-mailadres en de toegangscode van je zoekertje ingeven.
De toegangscode kan je vinden in de bevestigingse-mail die je ontving toen je zoekertje werd geplaatst. Kan je dit bericht niet terugvinden, kan je je toegangscode opnieuw opvragen. Je krijgt dan opnieuw een e-mail. E-mail niet ontvangen? Contacteer ons op info@swap-swap.be.

Meer uitleg over hoe je een zoekertje aanpast, vind je onderaan deze pagina.

Stuur me een nieuwe toegangscode op

Info en tips bij het aanpassen van je zoekertje

Categorie

  • De categorie kan je niet meer wijzigen. Maakte je een vergissing, dan moet je je zoekertje verwijderen en een nieuw zoekertje aanmaken met de juiste categorie.

Details van het zoekertje

Je kan alle details van het zoekertje en je contactgegevens aanpassen.

Je zoekertje verwijderen kan je doen via de knop bovenaan. Deze verschijnt pas na het ingeven van je e-mailadres en de toegangscode.

  • Je kan de website van je school opgeven. Indien je een eTwinningproject hebt ingediend dat je met de uitwisseling wil combineren, kan je de URL van dit project opgeven.
  • Je naam verschijnt bij de zoekresultaten, maar je e-mailadres en telefoonnummer niet. Wanneer iemand op je zoekertje wil reageren, gaat dit via de website. Jij krijgt wel een automatische melding van de reactie per e-mail aan. In deze reactie zie je ook het e-mailadres van de persoon die op jouw zoekertje reageerde. Zo kunnen jullie verder afspreken of telefoonnummers uitwisselen.
    De webmaster behoudt het recht om de leerkrachten te contacteren per e-mail of telefoon om de correctheid na te gaan of om mogelijke problemen in verband met het zoekertje op te lossen. Lees de Algemene Voorwaarden hier na.
  • Bij “Land” en “Gemeente” vul je de gegevens in voor jouw school. Via de zoekfunctie kan je hier gericht op zoeken.
  • Bij “Details van het zoekertje” kan je meer details geven over de uitwisseling die je voor ogen hebt. Relevante gegevens zijn:

– De naam van je school
– Het aantal leerlingen die aan de uitwisseling deelnemen
– Hun studierichting(en)
– Eventueel de periode die je voor ogen hebt
– Of je een uitwisseling met of zonder overnachting wil

Klik op “Verder”

Foto toevoegen (optioneel)

  • Je kan een foto toevoegen aan je zoekertje. Kies hiervoor bijvoorbeeld het logo of een foto van je school. Het is niet verplicht om een logo of foto toe te voegen, maar een zoekertje met logo of foto valt veel meer op.

Klik op “Bevestigen” om je aangepaste zoekertje te plaatsen. Je kan nu de aanpassingen aan je zoekertje bekijken. 

Bevestiging per e-mail

  • Je krijgt een bevestiging van je aangepast zoekertje per e-mail. Kijk zeker je spam-folder na indien je geen mail ontvangen hebt!